Etiketten zijn er in vele variaties. Wij specialiseren ons in de etiketten van kunststof materiaal, PE,PP, Vinyl, mat, glans, permanent of afneembaar.

Voor etiketten op rol gebruiken we de basismaterialen van de grote leveranciers van basismateriaal, Fasson en Raflatac. Deze materialen hebben een stabiele kwaliteit en korte levertijden.

Desgewenst is het materiaal voor de chemische industrie voorzien van het BS5609 certificaat.

Het materiaal wordt geleverd in vele variaties. Glossy, mat, transparant en indien gewenst bedrukt in 7 kleuren. Voor de kleine oplage is er de mogelijkheid om digitaal te drukken.

De kunststofetiketten zijn uiterst geschikt voor gebruik in de open lucht en zijn olie en waterbestendig. Verder adviseren we u graag bij recycling vragen. Etiketten van papier maken dat films niet meer kunnen worden hergebruikt. Daarom misschien de keus voor een kunststofetiket.

Bij een goed etiket hoort een goede tekst. De leesbaarheid en de  houdbaarheid van tekst is verzekerd door de combinatie van lint en materiaal. Hiervoor geven we u graag een advies. Dat kan op vrijwel elke printer die u heeft en meestal leveren we het lint uit voorraad.

Verder hebben we voor het etiketeren van potten en cans het juiste advies. Neem contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.